عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1401
بازدید : 144
نویسنده : mozhgan

ونیرهای دندانی ابزارهای فوق‌العاده کاربردی برای دگرگون کردن طرح لبخند افراد هستند و قادرند که زیبایی چشمگیری به لبخند ما ببخشند. این پوسته‌ها و لایه‌های نازک طوری طراحی و ساخته می‌شوند که برای سال‌های طولانی دوام داشته باشند. اما ممکن است بر اثر عوامل یا اتفاقات خاصی، دچار شکستگی شده و از دندان کنده شوند. آنچه در این مقاله می‌خوانید تمام علل افتادن لمینت دندان، به همراه اقداماتی است که پس از شکستن یا افتادن آن باید انجام دهیم.

بیشتربخوانید... انواع هدگیر ارتودنسی

علت افتادن لمینت دندان یا شکستن آن چیست؟

  • طول عمر لمینت دندان (اولین و اصلی‌ترین علت افتادن لمینت دندان، میزان سن و عمر آن‌ها است.)
  • اتصال ضعیف لمینت به دندان‌ها
  • پوسیدگی دندان
  • سایش دندان‌ها
  • عدم مراقبت مناسب از لمینت ها

اگر دندان آسیب دیده و نمی‌توان آن را لمینت کرد چه کنیم؟

اگر آسیب به دندان باعث افتادن لمینت دندان شده و این آسیب وسیع و گسترده باشد، به جای نصب مجدد لمینت دندان احتمالا باید به فکر روکش دندان باشید.

بیشتربخوانید... طول درمان ارتودنسی نامرئی

با تاکید بیشتر، خودتان اقدام نکنید

 سرانجام و با تاکید مجدد، به یاد داشته باشید که هرگز سعی نکنید لمینت افتاده خود را حتی اگر آسیب ندیده و کاملا سالم است خودتان بچسپانید. چسب مورد استفاده برای چسباندن لمینت به دندان، نوع خاصی از چسب‌های دندانپزشکی است و تنها در دسترس دندانپزشکان قرار دارد. بنابراین به این راحتی‌ها قادر به تهیه آن نخواهید بود. اگر با چسپ معمولی لمینت افتاده را بچسپانید ممکن است با عوارض خاصی روبرو شوید. زیرا مواد بکار رفته در چسپ‌های معمولی برای ما سمی است.

بیشتربخوانید... بریس های فانکشنال

برای جلوگیری از افتادن لمینت چه کنیم؟

  • مواد غذایی که نسبتا سفت و سخت هستند را کمتر مصرف کنیم
  • از جویدن یخ و موارد مشابه خودداری کنیم
  • به فکر مدیریت دندان قروچه باشیم
  • از بروز پوسیدگی دندان جلوگیری کنیم
  • سبک زندگی سالم‌تری داشته باشیم
  • مصرف برخی داروها را متوقف کنیم یا با نظر پزشک خود جایگزین‌های دیگری برای آن‌ها در نظر بگیریم.
  • اگر رفلکس مکرر اسید معده دارید، درباره لمینت کردن دندان با متخصص ترمیمی و زیبایی خود صحبت کنید.

منبع: مجله ارتودنسی ارتودنتیست



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1401
بازدید : 129
نویسنده : mozhgan

مصرف یک رژیم غذایی سالم می تواند به شما در از دست دادن وزن سالمتر و کاهش سطح قند خون کمک شایانی کند. اما رژیم غذایی تنها در افرادی میتواند وزن کم کند که واقعا اضافه وزن زیادی ندارند و در حد ۱۰ تا ۲۰ کیلو وزن اضافه وزن دارند. رژیم غذایی برای کسانی که محاسبه BMI و شاخص توده بدنی بالای ۳۵ دارند معمولا موثر نیست و نیاز به  عمل جراحی لاغری( عمل اسلیو معده ، بای پس معده ، عمل ساسی معده )  است.

عمل لاغری و رژیم غذایی : چه زمانی شما نیاز به عمل لاغری دارید؟

 از دست دادن و کاهش وزن از طریق رژیم غذایی و ورزش به تنهایی، زمان میبرد و اغلب ماهها یا سالها طول می کشد. برای برخی از افراد، صبر کردن کار سخت و دشواری است و چند ماه صبوری تا لاغر شدن واقعا حوصله سر بر خواهد بود. بهترین و ایمنترین گزینه برای این افراد انجام عمل جراحی لاغری است. افرادی زیر کاندید مناسبی برای انجام عمل لاغری هستند: کسانی که شاخص توده بدنی یا BMI برابر با ۳۵ یا بیشتر از آن دارند و به یکی از بیمار های مرتبط با چاقی مانند دیابت نوع دو، فشار خون بالا و …. مبتلا هستند. کسانی که میخواهند خیلی زود وزن کم کنند و کسانی که میتوانند خود ار پایبند به تغییر عدات، رژیم غذایی سالم و ورزش منظم کنند

عمل لاغری و رژیم غذایی :چه وقتی رژیم غذایی به تنهایی موثر است؟

به مانند هر عمل جراحی دیگری، انواع عمل های لاغری نیز میتواند با تعداد عوارض جزئی همراه باشند. اما اگر عمل شما توسط یک جراح لاغری خوب انجام شود و شما نیز بتوانید به کمک عمل لاغری و رژیم غذایی به یک زندگی سالم و ورزش عادت کنید عوارض به کلی از بین خواهد رفت یا به شدت کاهش خواهد یافت. با این وجود در برخی موارد ممکن است تنها مایل باشید با کمک رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهید. برخی از این موارد عبارتند از:

  • اگر از خود جراحی هراس دارید و نمیتوانید بر ترس و اضطراب خود را غلبه کنید.
  • اگر تصور شود بدن شما بعد از عمل با سوء جذب مواد مغذی یا سوء تغذیه مواجه خواهد شد.
  • اگر نتوانید هزینه عمل لاغری را بپردازید.


:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1401
بازدید : 141
نویسنده : mozhgan

این طبق بندی به عنوان معیاری تشخیصی است که میزان تحلیل و از بین رفتن استخوان را بعد از جراحی ایمپلنت دندان مشخص می کند. به طور کلی این تحلیل استخوان به سه دسته تقسیم می شود:

بیشتربخوانید... معایب ارتودنسی لینگوال

زودرس

با PD ≥4 میلی متر و از دست دادن استخوان کمتر از 25 درصد از طول کاشت.

متوسط

 با PD ≥6 میلی متر و ریزش استخوان بین 25 تا 50 درصد از طول کاشت.

بیشتربخوانید... مسواک زدن دندان ها با بریس

پیشرفته

با PD ≥8 میلی متر و از دست دادن استخوان بیش از 50 of از طول کاشت.

یک مزیت قابل توجه این طبقه بندی ، ارزیابی از دست دادن استخوان از نظر درصد طول کل ، به جای میلی متر است (از آنجا که هر کاشت طول متفاوتی دارد و هر سیستم ایمپلنت دندان شکل متفاوتی دارد). پیش نیازهای تشخیصی این طبقه بندی وجود التهاب و از بین رفتن پیشرونده استخوان است. التهاب بالینی به عنوان وجود BOP یا پرشدگی در دو منطقه از شش ناحیه اطراف ایمپلنت تعریف شده است. از دست دادن استخوان توسط متخصص ایمپلنت دندان دیده و مشخص می شود و اندازه گیری بر روی رادیوگرافی هایی که مرتباً گرفته شده بود ، این میزان را تعریف می کند. به طور کلی در نظر گرفته شده است که میکروب های sub gingival در ایمپلنت های بیمار دارای مشخصات کاملاً مشترک است. یک مطالعه اولیه نشان داد ، در حالی که جمعیت میکروبی اطراف ایمپلنت های سالم دارای میزان بالای سلولهای گرم مثبت کوکسوئید بودند با افزایش PD و التهاب لثه مواجه شده اند.

بیشتربخوانید... ارتودنسی با براکت سرامیکی

 پوشش کامل سطح ایمپلنت توسط گونه های مختلف میکروبی در 30 دقیقه پس از قرار دادن ایمپلنت شروع به تکثیر می شود و بار باکتری ها برای هفته اول به همان اندازه باقی می مانند. بین هفته اول و دوازدهم پس از عمل ، بار باکتری برای چندین گونه به طور قابل توجهی بیشتر می شود که این سبب می شود تا بیماری هایی در ناحیه جراحی رخ دهد. طبق مطالعات ذکر شده در بالا ، ترکیب باکتریایی پری ایمپلنت از دندانهای همسایه انتقال پیدا می کند. این بدان معناست که میکروب روی دندانهای طبیعی است و آن ها به عنوان مخزن در اطراف ایمپلنت ها می باشند. به منظور درمان بیماری های ایمپلنت دندان انجام نکات زیر ضروری است.

  • حفظ بهداشت دهان و دندان
  • حفظ سلامت ایمپلنت ها
  • مصرف دارو های تجویز شده توسط متخصص ایمپلنت دندان
  • ویزیت های دوره ای
  • عکس برداری های دوره ای از ایمپلنت ها

منبع: مجله ارتودنسی ارتوبلاگ



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1401
بازدید : 135
نویسنده : mozhgan

با افزایش سطح آگاهی و همچنین رفاه جوامع و علی الخصوص کاربران مجموعه های آبی تمایل به استفاده از سیستم تصفیه گرمایش و ضدعفونی آب استخر بیشتر شده است . به طور کلی تجهیزات استخر شامل تجهیزات ضدعفونی استخر، تجهیزات گرمایش و تجهیزات تصفیه استخر می باشد. سیستم تصفیه استخر که شامل فیلتر تصفیه و پمپ تصفیه استخر می باشد. از فیلتر به عنوان کلیه و از پمپ به عنوان قلب استخر در سیستم تصفیه استخر یاد می شود زیرا پمپ با به گردش در آوردن آب استخر یا جکوزی و عبور از لوله کشی استخر سیستم و با گذراندن آب از داخل فیلتر که نقش کلیه را بازی می کند

بیشتربخوانید... ساخت استخر

 آب استخر یا جکوزی را تصفیه می نماید به طور کلی استخرها از حیث نحوه تخلیه سطحی آب به دو نوع اسکیمری و سر ریز تقسیم می شود که این عمل تخلیه سطحی آب جهت تصفیه آلاینده های سطحی آب توسط اسکیمر استخری و گریل استخری انجام می شود. اسکیمر استخر در دیواره بالای استخر و معمولا در عرض آن قرار می گیرد و در اثر فشار نازل های ورودی آب استخر در روبروی اسکیمر تعبیه می شود.آلاینده های سطحی آب را جمع آوری و وارد سیستم تصفیه آب می کند. گریل یا همان شبکه های جمع آوری سطحی دور استخر آب آلوده سطح استخر را که عمدتا از چربی مو حشرات و آب دهان شناگران تشکیل شده در اثر سرریز شدن آب استخر که ناشی از ورود آب از کف استخر می باشد. انتخاب پمپ مناسب تصفیه به عنوان قلب سیستم تصفیه استخر یکی از مهمترین بخش های طراحی تاسیسات استخر می باشد که علاوه بر گردش در آوردن آب باید طوری طراحی شود که بتوان افت فشار ناشی از وجود سایر المان های موجود در مسیر لوله کشی استخر از خروج آب تا برگشت به کاسه استخر را جبران نماید. از نظر جنس بدنه انتخاب پمپ با بدنه و پروانه چدنی یا برنجی بزرگترین اشتباه است!

بیشتربخوانید... خدمات تعمیر و نگهداری استخر

جهت تصفیه آب استخر از سه نوع فیلتر دیاموته ,کارتریجی و شنی استفاده می کنند.

ولی بدلیل هزینه نگهدلری بالا افت فشار زیاد و دشوار ی کارکردن با فیلتر های کارتریجی و دیاتومه و همچنین بک واش سخت این فیلتر ها کمتر مورد استفاده قرار گرفته و بیشتر از فیلتر شنی استفاده می شود. فیلتر شنی به دلیل افت فشار کمتر ،راحتی کاربرد، بک واش راحت و همچنین هزینه نگهداری پایین تر نسبت به سایر مدل فیلتر ها محبوبیت بیشتری پیدا کرده و به دلایل ذکر شده در فوق هم در استخر های عمومی و هم خصوصی به وفور استفاده می شود. انتخاب نوع شن نیز درفیلتر شنی اهمیت فراوان دارد.

بیشتربخوانید... روش های گرمایش استخر


تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1401
بازدید : 145
نویسنده : mozhgan

در این ارتودنسی، براکت ها دندان ها را با سیم جابجا میکنند. در ارتودنسی شش ماهه پروسه درمانی به ناهنجاری‌های دندانی و فاصله دندان ها با یکدیگر مربوط می شود. با استفاده از بریس ها و سیم های، ارتودنسی شش ماهه می تواند مشکلات بسیاری ها را رفع کند که روی زیبایی دندان ها اثرگذار است. این نوع از ارتودنسی به دلیل درمان در مدت زمان کوتاه و کاهش درد دندان ها مورد استقبال بسیاری از افراد قرار می‌گیرد که البته ایمنی و بهداشت دهان و دندان کمک می کند. استفاده از ارتودنسی کوتاه مدت می تواند مشکلات بسیاری را برطرف کند و روی زیبایی افراد اثر بگذارد؛ اما بیمارانی که مشکلات حاد دندانی دارند باید از ارتودنسی های با طول دوره بسیار استفاده کنند.

بیشتربخوانید.... ارتودنسی نامرئی

افراد مناسب برای ارتودنسی شش ماهه

ارتودنسی شش ماهه، مناسب درمان ناهنجاری‌ها و ناهماهنگی های دندان در کوتاه مدت است. این نوع ارتودنسی مناسب کسانی است که از ناهنجاری های شدید دندان های جلو رنج می برند و باید در کوتاه مدت درمان شود. از جمله این موارد عبارت اند از:

  • فاصله بین دندان ها
  • اوربایت و اپن بایت
  • بهم ریختگی و قرارگیری دندان ها روی هم
  • عدم تقارن
  • طرح لبخند

مراحل درمانی ارتودنسی کوتاه مدت

در مشورت بیمار با متخصص ارتودنسی، یک معاینه کلی از تمام دندان ها انجام می شود و پس از بررسی دندان، وضعیت لثه و فک بررسی می شود. متخصص ارتودنسی پس از بررسی دندان ها به شما می گوید که آیا این ارتودنسی شش ماهه برای شما مناسب است یا خیر. پس از نصب رادیولوژی دندان انجام می شود.

مزایای ارتودنسی شش ماهه

 بزرگ ترین مزیت این نوع ارتودنسی، این است که درمان در حدود شش ماه به طول انجامد. درمان کامل ارتودنسی که تمام دندان ها صاف و منظم شود، حدود دوازده تا هجده ماه به طول می‌انجامد. درمان شش ماهه درمان سریع ترین نیست، بلکه به این دلیل طی دروه شش ماهه انجام می شود که فقط دندان های جلو را منظم می کند و تغییری روی سایر بریس های دندان انجام نمی دهد.

  • بریس های گسسته
  • هزینه ارتودنسی شش ماهه
  • فرآیند درمان


:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
تاریخ : یک شنبه 16 بهمن 1401
بازدید : 137
نویسنده : mozhgan

کسانی که اضافه وزن دارند و یا به چاقی مفرط مبتلا هستند معمولا زندگی راحتی ندارند و همواره با مسائلی دست و پنجه نرم میکنند. کوچترین مساله  ای که افراد چاق با اضافه وزن خود دارند نامناسب بودن شکل و فرم ظاهری آن ها است. جدای از این مشکل، انواع بیماری ها مثل دیابت، فشار خون بالا، کلسترول، بیماری قلبی و … را به لیست مشکلات افراد چاق باید اضافه کرد. برای خلاص شدن از شر چاقی، روش های زیادی وجود دارد که مهمترین آن ها داشتن رژیم غذایی و انجام عمل لاغری است. در این مقاله به بررسی این دو روش خواهیم پرداخت و به شما نشان میدهیم که از میان عمل لاغری و رژیم غذایی، اولی چه مزیت و برتری نسبت به روش رژیم غذایی لاغری دارد.

عمل جراحی لاغری چیست؟

همانطور که در مقدمه ذکر شد روش های مختلفی برای لاغر شدن و درمان چاقی مفرط وجود دارد که در میان همه آن ها جراحی لاغری بهترین روش شناخته شده است. برعکس روش های دیگر که نیازمند صرف زمان ، تلاش و دشوراری زیادی هستند، در روش جراحی، ما با کمک روش لاپاراسکوپی در کمترین زمان ممکن با انجام یک عمل به درمان چاقی کمک خواهیم کرد.

انواع عمل جراحی لاغری

برای کاهش وزن و درمان چاقی تکنیک های مختلفی وجود دارد. شناخته شده ترین و موثرترین عمل های لاغری که به کاهش وزن کمک میکنند عبارتند از:

  • عمل اسلیو معده
  • بای پس معده
  • بای پس روده
  • پلیسه معده
  • ساسی بای پس
  • باندینگ و …

عمل لاغری و رژیم غذایی مکمل هم هستند

قبل از اینکه حتی فکر عمل جراحی لاغری به ذهن ما خطور کرده باشد، ما باید تمام روش های لاغری را امتحان کرده باشیم، البته بایدی در کار نیست اما بهتر این است که سایر روش ها را نیز امتحان کنیم. به جز عمل لاغری مهمترین چیزی که در کاهش وزن به ما کمک میکند رژیم لاغری حاوی غذاهای کم کالری و سالم است. یک رژیم لاغری که بتواند در کاهش وزن موثر واقع شود باید شامل موارد زیر باشد: میوه و سبزیجات تازه پروتئین های خالص مانند مرغ و ماهی مصرف فیبر مصرف آب زیاد و …

رژیم غذایی به تنهایی نمیتواند چاقی را در افرادی که چاقی مفرط دارند درمان کند

مصرف یک رژیم غذایی سالم می تواند به شما در از دست دادن وزن سالمتر و کاهش سطح قند خون کمک شایانی کند. اما رژیم غذایی تنها در افرادی میتواند وزن کم کند که واقعا اضافه وزن زیادی ندارند و در حد ۱۰ تا ۲۰ کیلو وزن اضافه وزن دارند. رژیم غذایی برای کسانی که شاخص توده بدنی بالای ۳۵ دارند معمولا موثر نیست و نیاز به  عمل جراحی لاغری است.


تاریخ : یک شنبه 16 بهمن 1401
بازدید : 149
نویسنده : mozhgan

همانطور که گفته شد لمینت‌های دندان طوری ساخته می‌‍شوند که طول عمر و ماندگاری بالایی در شرایط عادی داشته باشند. اما در برخی موقعیت‌ها ممکن است دوام آن‌ها زیر سوال برود و دچار شکستگی شده یا بیفتند. در ادامه، عللی که باعث شکستن لمینت دندان و یا افتادن آن می‌شوند را مورد بررسی قرار داده‌ایم. با بهترین متخصص ارتودنسی در تهران همراه باشید.

طول عمر لمینت دندان

 اولین و اصلی‌ترین علت افتادن لمینت دندان، میزان سن و عمر آن‌ها است. این ونیر‌ها معمولا بیش از 10 سال ماندگار هستند. هرچند که با مراقبت مناسب برای سال‌های بیشتری ممکن است ماندگار باشند. اما در هر صورت با گذشت زمان، ممکن است آن‌ها به آرامی از دندان جدا ‌شوند زیرا پیوند چسبنده آن‌ها به سطح دندان، پس از چندین سال ممکن است ضعیف شده و باعث افتادن یا جدا شدن جزئی لمینت شود.

اتصال ضعیف لمینت به دندان‌ها

دومین دلیل شایع که می‌تواند باعث افتادن لمینت دندان شود، اتصال نامناسب یا بی‌کیفیت لمینت به دندان است. سمنت یا چسپی که برای اتصال لمینت‌ها به دندان‌ها استفاده می‌شود اگر به اندازه کافی کیفیت نداشته باشد، یا تکنیک اتصال سمنت به دندان و سپس اتصال لمینت اصولی نباشد، پس از مدت زمان کوتاهی، ممکن است لمینت دچار تغییر موقعیت شده یا از دندان جدا شود. از همین رو، انتخاب یک دندانپزشک یا متخصص ترمیمی و زیبایی دندان که در تمام مراحل نصب لمینت دقت کافی دارد و تکنیک‌های مناسبی بکار می‌برد از اهمیت زیادی برخوردار است.

پوسیدگی دندان

سومین عامل شایع که می‌تواند در شکستن لمینت دندان و یا افتادن آن نقش داشته باشد پوسیدگی دندان است. دندانی که لمینت شده، ممکن است دچار پوسیدگی شود و همانطور که پوسیدگی گسترش می‌یابد، اتصال لمینت به دندان نیز ضعیف شده تا در نهایت به صورت جزئی یا کامل لمینت خواهد افتاد.

سایش دندان‌ها

از مهم‌ترین علل شکستن لمینت دندان سایش دندان ها به هم است. مثلا افرادی که عادت به دندان قروچه و یا ساییدن دندان‌ها به هم طی خواب یا بیداری دارند، زودتر از افراد دیگر کیفیت لمینت‌های خود را از دست خواهند داد. فشار وارد شده از سوی دندان‌ها به ساختار و بدنه لمینت (مخصوصا لبه‌های آن) می‌تواند باعث ترک برداشتن و یا شکستن کامل لمینت به مرور زمان شود. از همین رو تا زمانی که دندان قروچه یا عادت ساییدن دندان‌ها به هم کنترل نشود، بهتر است که از هیچ نوع ونیر دندانی برای زیبایی بخشی به طرح لبخند استفاده نشود.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
تاریخ : یک شنبه 16 بهمن 1401
بازدید : 144
نویسنده : mozhgan

همانطور که گفته شد لمینت‌های دندان طوری ساخته می‌‍شوند که طول عمر و ماندگاری بالایی در شرایط عادی داشته باشند. اما در برخی موقعیت‌ها ممکن است دوام آن‌ها زیر سوال برود و دچار شکستگی شده یا بیفتند. در ادامه، عللی که باعث شکستن لمینت دندان و یا افتادن آن می‌شوند را مورد بررسی قرار داده‌ایم. با بهترین متخصص ارتودنسی در تهران همراه باشید.

طول عمر لمینت دندان

 اولین و اصلی‌ترین علت افتادن لمینت دندان، میزان سن و عمر آن‌ها است. این ونیر‌ها معمولا بیش از 10 سال ماندگار هستند. هرچند که با مراقبت مناسب برای سال‌های بیشتری ممکن است ماندگار باشند. اما در هر صورت با گذشت زمان، ممکن است آن‌ها به آرامی از دندان جدا ‌شوند زیرا پیوند چسبنده آن‌ها به سطح دندان، پس از چندین سال ممکن است ضعیف شده و باعث افتادن یا جدا شدن جزئی لمینت شود.

اتصال ضعیف لمینت به دندان‌ها

دومین دلیل شایع که می‌تواند باعث افتادن لمینت دندان شود، اتصال نامناسب یا بی‌کیفیت لمینت به دندان است. سمنت یا چسپی که برای اتصال لمینت‌ها به دندان‌ها استفاده می‌شود اگر به اندازه کافی کیفیت نداشته باشد، یا تکنیک اتصال سمنت به دندان و سپس اتصال لمینت اصولی نباشد، پس از مدت زمان کوتاهی، ممکن است لمینت دچار تغییر موقعیت شده یا از دندان جدا شود. از همین رو، انتخاب یک دندانپزشک یا متخصص ترمیمی و زیبایی دندان که در تمام مراحل نصب لمینت دقت کافی دارد و تکنیک‌های مناسبی بکار می‌برد از اهمیت زیادی برخوردار است.

پوسیدگی دندان

سومین عامل شایع که می‌تواند در شکستن لمینت دندان و یا افتادن آن نقش داشته باشد پوسیدگی دندان است. دندانی که لمینت شده، ممکن است دچار پوسیدگی شود و همانطور که پوسیدگی گسترش می‌یابد، اتصال لمینت به دندان نیز ضعیف شده تا در نهایت به صورت جزئی یا کامل لمینت خواهد افتاد.

سایش دندان‌ها

از مهم‌ترین علل شکستن لمینت دندان سایش دندان ها به هم است. مثلا افرادی که عادت به دندان قروچه و یا ساییدن دندان‌ها به هم طی خواب یا بیداری دارند، زودتر از افراد دیگر کیفیت لمینت‌های خود را از دست خواهند داد. فشار وارد شده از سوی دندان‌ها به ساختار و بدنه لمینت (مخصوصا لبه‌های آن) می‌تواند باعث ترک برداشتن و یا شکستن کامل لمینت به مرور زمان شود. از همین رو تا زمانی که دندان قروچه یا عادت ساییدن دندان‌ها به هم کنترل نشود، بهتر است که از هیچ نوع ونیر دندانی برای زیبایی بخشی به طرح لبخند استفاده نشود.



:: موضوعات مرتبط: اسپانسر , ,
تاریخ : چهار شنبه 12 بهمن 1401
بازدید : 158
نویسنده : mozhgan

اگر به تازگی دندان های خود را ارتودنسی کرده اید حتما تاکنون متخصص‌تان نکاتی در خصوص اهمیت حفظ بهداشت دندان های ارتودنسی شده به شما گوشزد کرده است. در این مقاله از بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران  درباره اهمیت این موضوع و همچنین درباره نحوه صحیح رعایت بهداشت دهان و دندان در طول ارتودنسی مطالبی خواهید خواند که خواندن یا مرور کردن دوباره آن خالی از لطف نخواهد بود.

چرا بهداشت دهان و دندان در طول ارتودنسی مهم است؟

با نگاه کردن در آینه می توانید متوجه شوید که بریس ارتودنسی و تمام اجزای آن طوری هستند که باعث به دام افتادن و گیر کردن مواد غذایی می شوند. شما تا قبل از شروع درمان تنها با یک مسواک زدن ساده و نخ دندان کشیدن، دندان ها را تمیز می کردید. اما اکنون تمیز کردن بریس ها را نیز باید به فرآیند شستشو اضافه کنید. بعد از مصرف هر وعده غذایی، دندان های شما و صد البته بریس ها کثیف می شوند و خطر پوسیدگی دندان هایتان بیشتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید... معایب ارتودنسی دیمون

اهمیت مراقبت های دندانپزشکی قبل از شروع ارتودنسی روی حفظ بهداشت دهان و دندان

شما باید قبل از شروع درمان ارتودنسی ابتدا دندان های خود را جرمگیری کنید. این کار تمیز کردن دندان ها را حین ارتودنسی آسانتر می کند. دندان های خراب و بیماری های لثه هم به نوبه خود باید تشخیص داده شده و درمان شوند.  اگر نه یا درمان شروع نمی شود یا تمام تلاش متخصص و هزینه ارتودنسی که شما پرداخت می کنید بی ثمر خواهد بود. چون درمان شکست می خورد و شما را به زحمت می اندازد.

تمیز کردن دندان های ارتودنسی شده در روزهای اول

نظافت و مراقبت از براکت های ارتودنسی فقط در روز های اول کمی دشوار به نظر می رسد. اما بعد از گذشت چند روز و با عادت کردن به  حضور براکت ها در دهان به این نتیجه می رسید که، تمیز کردن دندان ها با براکت های ارتودنسی کار چندان دشواری هم نیست. مسواک زدن و رعایت نکات بهداشتی در دندان های ارتودنسی شده تنها  قدری زمان بر است و نیازمند صبر، حوصله و مسئولیت دارد.

بیشتر بخوانید... ارتودنسی با براکت سرامیکی

نحوه کشیدن نخ دندان برای دندان های ارتودنسی شده

نخ دندان را از زیر سیم بین دو دندان رد کرده و با حرکت c شکل نخ را به بالا و پایین به آرامی حرکت دهید . این عمل را برای تک تک دندان ها تکرار کنید . هرگز نخ دندان را با حرکت اره ای شکل ما بین دندان های ارتودنسی شده نکشید البته دندانپزشک شما پس از قرار دادن براکت ها مشاوره لازم  و آموزش صحیح نحوه مسواک زدن را به شما خواهد .

لکه های سفید رنگ روی دندان ها بعد از درمان ارتودنسی چیست؟

لکه های موجود در روی دندان ها بعد از درمان ارتودنسی نشان دهنده عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و مسواک نزدن و نخ دندان کشیدن صحیح می باشد و اگر به تمامی نکات و توصیه های متخصص ارتودنسی در حین درمان عمل کرد هیچ وقت چنین مشکلی پیش نخواهد آمد و در صورت اینکه با پالیشینگ دندانی برطرف نشود راه حل آن درمان ترمیم و زیبایی می باشد

منع بعضی از خوراکی ها بعد از نصب براکت ها

در پاره ای از موارد متخصص ارتودنسی شما ممکن است شما را از خوردن بعضی از غذاها و نوشیدنی ها پس از ارتودنسی منع کند . نمونه ای از غذاها و شیرینی های  سفت عبارتند از: ته دیگ بلال هویج خام شکلات های سفت و تافی ممکن است باعث شکسته شدن براکت ها شوند  . نوشیدنی های حاوی کربونات قهوه زعفران چای پر رنگ و نوشابه های سیاه و زرد همچنین مصرف شکر و محصولات بدست آمده از شکر را مانند کیک، بستنی، شیرینی و شکلات را به حداقل برسانید  .و یا بعد از خوردن آنها از مسواک و نخ دندان استفاده کنید .به یاد داشته باشید برای حفظ بهداشت دندان های ارتودنسی شده ، بعد از خوردن هر چیزی حتما باید از مسواک استفاده کنید .

منبع: ارتوبلاگ



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
تاریخ : چهار شنبه 12 بهمن 1401
بازدید : 146
نویسنده : mozhgan

ما در هر سنی حتی در بزرگسالی ارتودنسی انجام میدهیم زیرا سن و سال خاصی برای این درمان در نظر گرفته نشده است. ارتودنسی بزرگسالان دقیقا مشابه ارتودنسی کودکان میتواند دندان های کج و انواع مال اکلوژن را اصلاح کرده و علاوه بر زیبایی بخشی به لبخند، باعث بهبود سطح سلامتی دهان و دندان میشود. یکی از سوالاتی که بزرگسالان در خصوص ارتودنسی از ما میپرسند امکان ارتودنسی در دوره بارداری است. مراجعان به خصوص زنان باردار یا کسانی که در آستانه بارداری هستند از ما میپرسند که آیا با وجود بارداری میتوان ارتودنسی انجام داد یا خیر؟ با ما همراه باشید تا در این مقاله به پاسخ این سوال دست یابید.

بیشتربخوانید... انواع لمینت دندان

آیا ارتودنسی در دوره بارداری امکان پذیر است؟

دوره بارداری از جمله مهمترین و حساس ترین دوره های زندگی هر خانمی است. در این دوره بسیاری از درمان های پزشکی و همچنین مصرف اغلب داروها و یا مکمل ها ممنوع است زیرا ممکن است برای سلامتی مادر و جنین مضر باشند. اما به نظر نمیرسد که درمان ارتودنسی دندان در این دوره ممنوع باشد. بنابراین بله، این درمان امکانپذیر است و تحت شرایطی، میتوانید زمانی که باردار هستید، توسط یک متخصص ارتودنسی خوب طول درمان با بریس ها را آغاز کنید.

نکاتی که خانم های باردار باید در خصوص ارتودنسی بدانند

زنانی که در طول ارتودنسی باردار شده اند میتوانند با احتیاط و زیر نظر متخصص ارتودنسی دندان خود ادامه طول درمان خود را سپری کنند. ففظ باید به این نکته توجه کنند که علاوه بر متخصصشان، باید به یک دندانپزشک عمومی خوب هم سر بزنند و تمام ملاقات ها یا جلسات ویزیت دندانپزشکی و ارتودنسی را با متخصص زنان و زایمان خود هماهنگ کنند.

بیشتربخوانید... سردرد سندروم مفصل گیجگاهی

بهترین روش ارتودنسی برای خانم های باردار چیست؟

 نیازهای ارتودنسی بیماران منحصر به فرد است، همچنین ترجیحات آنها برای درمان متفاوت است. برای پاسخگویی به نیازها و خواسته های هر بیمار، یک متخصص ارتودنسی خوب باید تمام روش  های رایج و دم دست ارتودنسی را به بیماران خود ارائه دهد تا یک دوره درمان ایده آل داشته باشند. در خصوص خانم های باردار هم باید بدانیم که آن ها نیازهای ویژه ای دارند و ممکن است هر دستگاه ارتودنسی یا هر روش ارتودنسی برای آن ها مناسب نباشد. در این بین اگر شما به بهترین متخصص ارتودنسی شهر خودتان مراجعه کرده باشیید مطمئن خواهید بود که یک روش ایمن و موفق بارداری دوره ارتودنسی شما در دوره بارداری در نظر خواهد گرفت. بهترین روش های ارتودنسی که بهترین متخصص ارتودنسی میتواند برای یک خانم باردار در نظر بگیرید عبارتند از:

ارتودنسی ثابت فلزی

 رایجترین روش ارتودنسی، استفاده از بریس های فلزی ثابت است که تحت عنوان ارتودنسی ثابت شناخته میشود. این سیستم از براکت ها، سیم های قوس دار و چند بخش دیگر تشکیل شده اند که با اعمال فشار روی دندان ها باعث صاف شدن آن ها میشوند. هزینه ارتودنسی با این روش، نسبت به سایر روش های دیگر، کم است و تاثیرگذاری آن نیز دست کمی از روش های دیگر ندارد.

ارتودنسی متحرک اینویزیلاین

ارتودنسی با دستگاه های متحرک با قابیلیت جابجایی نیز برای خانم های باردار یک گزینه ایده آل محسوب میشود. چنانچه با ارتودنسی ثابت راحت نیستید میتوانید یکی از دستگاه های ارتودنسی متحرک را برای دوره درمان خودتان انتخاب کنید. اینویزیلاین ها از جمله مهمترین دستگاه های متحرک هستند که به ارتودنسی نامرئی شفاف نیز شهرت دارند. قیمت ارتودنسی متحرک با پلاکهای شفاف اتودنسی معمولا بالاتر از هزینه ارتودنسی ثابت معمولی است.

منبع: لاچینه



:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com